Contact

  • 070 8880077

Personal Branding Workshop

Afbeelding 10

De personal branding workshop is gericht op het laten kennismaken met het begrip personal branding door de deelnemers en hier vervolgens actief mee aan de slag te gaan. Het ontdekken en zichtbaar maken van de onderscheidende en toegevoegde waarde door de deelnemers staat hierbij centraal.

Doelstelling workshop
De doelstelling van de workshop is om de deelnemers te laten nadenken over hun onderscheidende en toegevoegde waarde binnen de gemeente en hoe zij deze beter zichtbaar kunnen maken en vervolgens verder kunnen versterken.

Doelgroep workshop
De personal branding workshop is speciaal voor professionals (managers, specialisten en adviseurs) die in een kennisintensieve en projectgeoriënteerde omgeving werken en in hun werk samenwerken met anderen. De workshop is voor die professionals die hun sterke eigenschappen, vaardigheden en talenten nog beter willen benutten om op die manier meer succes en energie in hun werk te beleven. Kijk hier voor een overzicht van de opdrachtgevers van Scholte Personal Branding.

Aanpak workshop
De workshop start met een ervaring die alle deelnemers in één keer duidelijk maakt wat personal branding is, en hoe je hier mee om kunt gaan.Daarnavolgen verschillende onderdelen om de deelnemer inzichtelijk te maken wat het verschil is tussen de traditionele manier van werken en de ‘personal branding filosofie’. De deelnemers gaan met interactieve werkvormen aan de slag om hun onderscheidende waarde te ontdekken. De workshop helpt de deelnemers met het bepalen van een strategie om hun onderscheidende waarde verder te versterken en zichtbaar te maken.

Resultaat workshop
Na afloop van de workshop zullen de deelnemers inzichten hebben verworven van het belang en de mogelijkheden om hun onderscheidende waarde en positie verder te ontdekken, te versterken en zichtbaar te maken. De deelnemers hebben enkele concrete handvatten om de volgende dag mee verder te gaan. Belangrijkste resultaat is het inzicht in de kansen en mogelijkheden die zij als professional hebben om hun sterke eigenschappen en talenten optimaal in te zetten om meer succes en energie uit hun werk te halen.

Referenties
Tom Scholte heeft de afgelopen jaren personal branding workshops verzorgd voor onder andere:

  • WDH NWU; 2013; huisartsen; nascholing huisartsen (toelichting)
  • Gemeente Halderberge; 2013; medewerkers (toelichting)
  • ABN AMRO; 2013; medewerkers verschillende afdeling (personal branding & social media trainingen)
  • Arcadis Nederland; 2010/2011/2012; medewerkers verschillende divisies (personal branding & social media trainingen)
  • AKZO NOBEL; 2011; medewerkers communicatie afdeling (presentatie)
  • ABN AMRO; 2011; Commercial and Merchant Banking; medewerkers van de afdeling
  • A en O fonds Gemeenten; 2009; Groeien bij Gemeenten College; medewerkers verschillende gemeenten
  • Academie voor Overheidsfinancien; 2009; Introductieprogramma nieuwe medewerkers Ministerie van Financien
Aanhef :
Naam *:
E-mail *:
Telefoonnummer:
  Ik wil graag telefonisch contact
Ik ben bereikbaar:
Onderwerp *:
Bericht *:
   
 
* = verplicht