Welkom op tomscholte.com


Het online platform tomscholte.com biedt een podium voor zelfstandig professionals, om te communiceren wie ze zijn, waar ze voor staan en welke diensten ze in de aanbieding hebben. Het achterliggende idee is uiteraard om zo beter gevonden en vaker gevraagd te worden.
Al 10 jaar ben ik geboeid door het thema personal branding. Daar geef ik workshops en trainingen in. De kennis en ervaring die ik daarmee heb opgedaan, vormt de basis voor dit online platform voor zelfstandig professionals.


Je kunt als zelfstandig professional op dit platform jezelf presenteren en je diensten aanbieden. De eerste dienst is gratis en wil je er nog 3 presenteren en verdere functionaliteiten gebruiken dan betaal je daar € 10,- per maand voor. Op die manier dragen we met elkaar de kosten om dit platform de komende jaren verder door te kunnen ontwikkelen.

Wij doen dan ons uiterste best om opdrachtgevers en professionals met elkaar te matchen. Waarbij wij ons vooral richten op het met elkaar in contact brengen van opdrachtgever en professional. We stellen de persoonlijke profielen en de beschrijving van de diensten zo op, dat het opdrachtgevers helpt om de mens achter de professional te leren kennen. Ook willen we op zoeken naar de betekenis die de professional met zijn inzet nastreeft.


En er is nog meer, je kunt ook naar één van de maandelijkse inspiratie seminars voor zelfstandig professionals komen. Elke eerste woensdag van de maand is dat in Den Haag en (vanaf oktober 2017) elke tweede vrijdag van de maand in Zwolle.

Ik hoop je snel, hier online, of bij één van de seminars, te mogen begroeten,

een vriendelijke groet,

Tom Scholte

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina