Voor professionals

Tarieven

Als professional jezelf presenteren met één dienst en één referentie per halfjaar op tomscholte.com is en blijft gratis.

tomscholte.com+
We hebben ook een pluspakket om je zichtbaarheid en vindbaarheid nog verder te verhogen:
- 3 extra diensten presenteren;
- onbeperkt referenties uitvragen en op je profiel zetten;
- jezelf samen met anderen ook als team kunnen presenteren.
Daarvoor betaal je 10,- per maand, dit noemen we tomscholte.com+

Tarieven

Lidmaatschap*
Je kunt je presentatie op tomscholte.com ook combineren met een lidmaatschap van de netwerkorganisatie van Tom. Je kunt dan elke maand het inspiratie seminar voor zelfstandig professionals bijwonen.
Kosten van het lidmaatschap bedragen 49,- per maand (inclusief tomscholte.com+), de duur van het lidmaatschap is één jaar en wordt daarna automatisch per maand met één maand verlengd.

Seminar

Seminar bezoeken*
Gewoon een keer een seminar bijwonen kan ook. Losse toegang per seminar is 59,-.

Intranet
Wil je wekelijks contact hebben met andere professionals, voorzien worden van tips en inspiratie, je ondernemersplan en de voortgang delen? Dan hebben we ook nog een afgesloten intranet omgeving. Dit is het enige social media platform waar alle gebruikers minimaal één keer per week een bericht delen. En dat is dan ook gelijk de voorwaarde om toegang te krijgen en te houden. Hoe dat er ongeveer uit ziet kun je bekijken op www.ocaminho.nl (link naar http://ocaminho.nl/demo-login/inloggen). Je kunt het eerst 10 weken gratis uitproberen en daarna betaal je 10,- per maand.

Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% BTW.

*tarieven voor het lidmaatschap en het seminar gaan in op 1 januari 2018 tot die tijd is de toegang gratis