Seminar

Seminar

Ben je zelfstandig professional, wil je jezelf presenteren op tomscholte.com en wil je nog meer? Dat kan. Elke maand organiseert Tom Scholte een inspiratie seminar speciaal voor zelfstandig professionals. We gaan elke maand met elkaar aan de slag met de thema’s: ondernemerschap, personal branding en levenskunst.

De intentie is van het seminar is om zelfstandig professionals te inspireren de betekenis van hun werk verder te verhogen. Dat doen we op drie manieren:
1) werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling, dat is bewust worden van wie je bent, waar je goed in bent, wat je waarde voor anderen is en hoe je dit communiceert.
2) versterken van je netwerk; dat betekent nieuwe mensen leren kennen, maar ook mensen beter leren kennen. Op deze manier leren anderen de mens achter de professional kennen en kunnen ze je makkelijker vragen en aanbevelen voor projecten.
3) verhogen van je betekenis voor anderen; we gaan op zoek naar manieren hoe je in je betaalde projecten, binnen je netwerk of op andere manieren je betekenis verder kan verhogen. Met welke activiteiten en welke communicatie kun je een wezenlijke bijdrage leveren?

Concreet betekent dit: presentaties, oefeningen, gesprekken, vragen, af en toe een model en theorie en vooral een actieve bijdrage van alle deelnemers.


Programma
9:00 deur open
9:30 – 10:30 seminar ronde 1: pitches, verhalen, voorbeelden, interactie, presentaties en
10:30 – 11:00 koffie/thee
11:00 – 12:00 seminar vervolg
12:00 – 12:30 napraten en opruimen

Agenda 2017
juli
- woensdag 5 juli Den Haag

september
- woensdag 6 september Den Haag

oktober
- woensdag 4 oktober Den Haag
- vrijdag 13 oktober Zwolle

november
- woensdag 1 november Den Haag
- vrijdag 10 november Zwolle

december
- woensdag 6 december Den Haag
- vrijdag 8 december Zwolle

Inschrijven en meer informatie
- www.tomscholte.com/seminar
Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina