Inprofs Zichtbaar


Wat is het?
Met het ‘Inprofs Zichtbaar’ abonnement heb je extra zichtbaarheid op ons platform:
- 3 extra diensten
- onbeperkt referenties op je profiel
- jezelf samen met andere professionals in teams presenteren

Voor wie is dit abonnement van toegevoegde waarde?
We richten ons platform zo in dat een opdrachtgever een professional bij een dienst kan zoeken. Een opdrachtgever is bijvoorbeeld op zoek naar iemand die kan helpen met het opstellen van een ‘marketingstrategie’. Mocht je nu meerdere diensten aan willen bieden, dan kan dat met het ‘zichtbaar’ abonnement. Je kunt dan tot 4 diensten presenteren.

Wat voor diensten geldt, geldt ook voor ‘rollen’. Stel je bent als ‘trainer’ en ook als ‘coach’ beschikbaar. Ook dan kun je met het ‘zichtbaar’ abonnement beide rollen in combinatie met een bepaalde dienst presenteren.

Wat komt er nog meer?
Op dit moment zijn we twee extra functionaliteiten voor meer zichtbaarheid aan het ontwikkelen: het toevoegen van referenties aan je profiel. Bij het ‘zichtbaar’ abonnement kun je een onbeperkt aantal referenties toevoegen. En daarnaast kun je jezelf binnenkort ook samen met andere professionals als team presenteren. Op deze manier kun je met elkaar duidelijk maken groteren projecten aan te kunnen: ‘net als een echt bureau’.

Inschrijving en investering
Het ‘zichtbaar’ abonnement kost 10,- p.m. excl. BTW. Je abonnement loopt per maand en wordt elke maand automatisch met een maand verlengd. Je kunt je hier voor dit abonnement aanmelden.

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina