Inprofs Basic


Het ‘Inprofs basic’ abonnement stelt alle zelfstandig professionals in Nederland in de gelegenheid zich op deze site te presenteren. En ja we hebben de ambitie om de beste professionals te verzamelen en te presenteren aan hun potentiële opdrachtgevers.

Een platform exclusief voor zelfstandig professionals?
Ja, exclusief voor zelfstandig professionals die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Dat betekent professionals die op persoonlijke titel in te huren zijn door:
- bedrijven
- overheidsorganisaties
- non-profitorganisaties
- onderwijsinstellingen
- zorginstellingen

We hebben een indeling gemaakt in 10 categorieën:
- (online) Communicatie - marketing - sales
- Alle ontwikkelingsgebieden
- Financieel - administratief
- Horeca
- Huisvesting
- IT-management / ICT
- Ontwerp - innovatie
- Persoonlijke en Professionele ontwikkeling
- Team en organisatie ontwikkeling
- Vitaliteit

Heb je het gevoel dat jouw diensten ook binnen een of meerdere categorieën vallen? Wacht dan niet langer en maak een account aan.

Je eigen dashboard en je eigen etalage?
Na registratie krijg je toegang tot je eigen dashboard. Daar kun je twee dingen doen:
1. je persoonlijke profiel aanmaken; dit spreekt voor zich, je vertelt iets over jezelf, over je achtergrond, je ervaring en je ambitie;
2. diensten aanmaken en aanbieden; om opdrachtgevers te helpen de beste professional te vinden voor wat er gezocht wordt, kun jezelf een aantal diensten aanbieden. Kijk vooral eens rond om te zien wat de meer dan 100 professional nu al aanbieden op deze site.

Je kunt in het basic abonnement meerdere diensten in je dashboard aanmaken. Je kunt er daarvan één kiezen die je zichtbaar maakt aan opdrachtgevers. Wil je meer diensten zichtbaar maken, dan kun je je abonnement upgraden naar het ‘zichtbaar’ abonnement.Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina