Criteria

Inprofs.com is een platform waar zelfstandig professionals zich presenteren aan potentiele opdrachtgevers.

Om de waarde van het platform voor potentiele opdrachtgevers zo hoog mogelijk te laten zijn, hanteren we de volgende criteria om, als professional, op het platform toegelaten te worden:

1. B2B
Het is een zogenaamd ‘Business to Business’ platform dus uitsluitend voor die zelfstandig professionals die diensten aanbieden aan:
- bedrijven
- overheidsorganisaties
- non-profit organisaties
- onderwijsinstellingen
- zorginstellingen

Dat kunnen diensten zijn in de vorm van uren, projecten, opdrachten of ‘producten’ zijn. Je factureert tegen een uurtarief (schrijven, coachen, advies, interim enz.) of voor de dienst (ontwerp, training, foto, werving & selectie enz.)

2. zelfstandig professionals
Het platform is voor die professionals die op persoonlijke titel in te huren zijn door organisaties. Je hebt dus een inschrijving bij de KvK als ZZP’er, BV of VoF. Prima als je ook met een andere ondernemer een samenwerking hebt, zolang jij je eigen uren, inzet en creativiteit hier op dit platform aanbiedt.

3. referenties
We vragen je om elk half jaar minimaal 1 referentie op je profiel te laten plaatsen door een klant of opdrachtgever. Op deze manier maak je het toekomstige opdrachtgevers makkelijker bij het maken van hun keuze. Je laat zo zien actief met je ondernemerschap bezig te zijn.

4. kennen wij elkaar
Op dit moment staan er zelfstandig professionals op het platform die Tom een keer ontmoet heeft, die lid zijn van de netwerkorganisatie of die maandelijks naar het inspiratie seminar komen. Kennen wij elkaar nog niet maar kun je wel aan bovenstaande drie criteria voldoen en wil je ook op de site? Vul dan even het aanmeldformulier (link naar http://Inprofs.com/aanmelden/) in. Dan is het wellicht handig dat we elkaar kennen.Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina