Atty van de Brake

Over mij

Ik werk vanuit hoofd en hart. Ga voor een praktische aanpak: een persoonlijk gesprek met terugkoppeling via e-mail met kostenplaatje. Bij akkoord voer ik de opdracht vlot uit. Mijn toegevoegde waarde is om strategisch mee te denken binnen de context waar de communicatieboodschap landt. Strategisch adviseur en storyteller.

Motivatie

Het verhaal dat verteld moet worden. Het is tijd! Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Iedereen mag gehoord worden en iedereen mag gezien worden. Jezelf laten zien is voor sommigen van ons nog best een hele uitdaging. Zowel offline als online liggen er voor ons allemaal kansen om onze zichtbaarheid te verhogen. Soms moeten we namelijk anderen helpen om ons, onze inzet en onze toegevoegde waarde te zien. Dat is belangrijk... om gezien te worden. Het bevestigt je bestaan en... het zorgt voor waardering, aanbevelingen en vragen voor nieuwe projecten, opdrachten, vragen en banen.

Aanvullende competenties

  • Assertiviteit
  • Ik zit er boven op. Ik handel snel, ik zie en hoor een kans en ik heb al gebeld of gereageerd.
  • Vasthoudendheid
  • Ik geef niet op en ik laat anderen dat ook niet doen. Ik committeer me aan waar we aan begonnen zijn en ga door tot we het bereik hebben. Ook als dat een plan B of C betekent.
  • Zelfontwikkeling
  • Dit is de rode draad in mijn leven. Dit gun ik mezelf en dit gun ik anderen, we zijn nooit klaar en we zijn nooit af. Dat is het leuke van mens zijn... al kan het af en toe ook frustrerend zijn. Maar daarna ben je altijd weer verder.

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina