Mariette Swart

Over mij

Onderweg zijn naar het verlangen; de ultieme baan; de perfecte manier van leven en werken, ik weet hoe dat kan zijn. En het is altijd weer de vraag of je je doel gaat halen. Regelmatig neem ik mezelf voor om vooral ook te genieten van het onderweg zijn. Om uitstapjes te maken en uit mijn comfortzone te treden. Acda & de Munnik zingen dat “het leven is wat er gebeurt terwijl je ander plannen maakt” en ook Daniel Lohues weet dat “niet alle dwalers bennen verdwaald”. De liedjes geven aan dat ik niet de enige ben en ze bevestigen mijn vermoeden dat het worden wie je bent een levenlang duurt.

Motivatie

Wanneer je vastgelopen bent in je werk of je leven, en je herkent dit: - Mijn leven lijkt wel een vicieuze cirkel van onmogelijkheden, hoe verander ik dat? - Hoe krijg ik breder inzicht in wat mijn kracht is? - Wat houdt me tegen om door te pakken en te verkennen wat mijn mogelijkheden zijn?! - Ik wil stoppen met het spelen van mooi weer voor anderen [mijn leidinggevende; collega’s; vrienden; partner] en niet langer voldoen aan al hun verwachtingen. - Waar kom ik tot mijn recht? - Wat wil ik nalaten in mijn leven/werk en waar wil ik ruimte voor maken?

Aanvullende competenties

Innerlijke kracht

De resultaten

  • Breder inzicht in wat je kracht is.
  • Weten wanneer door te pakken en te verkennen wat je mogelijkheden zijn.
  • Inzicht in waar je tot je recht komt.

Mijn gewenste doelgroep

professionals

Mijn gewenste cliënt

.. jou heb ik nodig om mezelf weer op de rails te krijgen. Op het moment dat ik het zelf even niet meer zag zitten, werd Mariette op mijn weg geplaatst. Het traject was confronterend, maar ik heb er veel van geleerd. Je word je bewust van je eigen gedrag, je angsten, je dromen en doelen, je sterke en zwakke kanten en je leert hoe je daar op een andere manier mee om kunt gaan. In één woord: bewustwording. Wat ik bij Mariette geleerd heb pas ik nog steeds toe, want het houdt niet op na een coachingstraject, het blijft hard werken. Mariette is voor mij heel waardevol geweest als coach en als mens. Bij haar kon ik mezelf zijn, zonder goed/fout en dat was fijn. Nog steeds kruisen onze wegen elkaar en het is mooi om te zien waar we nu na tien jaar staan in het leven. Het is zeker de moeite waard om de confrontatie met jezelf aan te gaan, het helpt je verder. Eigenlijk zou ik het iedereen aanbevelen, gun het jezelf, je bent het waard.

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina