Els Holland

Over mij

Als leiderschapcoach werk ik in verschillende organisaties, zowel MKB 50+, als zorg- en welzijnorganisaties. Ik werk vanuit de principes, normen en waarden van dienend-leiderschap en kies de positieve aanpak. Ik geef zowel aandacht aan het succesvol, als het zijn-vol zijn bij de begeleiding van mensen en organisaties naar de kern van hun bestaan. Als coach werk ik met leiders, medewerkers en teams op basis van zelfreflectie. Hierbij maak ik gebruik van de kracht van het verhaal, ik heb plezier in het vertellen van verhalen en schrijf graag.

Motivatie

Coaching helpt bij de bewustwording van eigen motivaties, waardoor persoonlijke doelen scherper in beeld komen. Dit helpt bij het maken van doelgerichte keuzes en daarnaast nemen flexibiliteit en zelfsturend vermogen toe. Doordat je zelf een belangrijke rol speelt in het proces, voel je ook zelf de behoefte en de verantwoordelijkheid om aan je eigen thema te werken.

Aanvullende competenties

  • Leiderschap
  • Als leiderschapscoach, is leiderschap ook mijn eigen thema. Als zelfstandig ondernemer ben ik verantwoordelijk voor de keuzes die ik maak en de verplichtingen die ik aanga, zowel zakelijk als priv├ę. Het lukt mij - steeds beter - om koers te houden op waar ik naar toe wil en te zijn wie ik ben.
  • Klantgerichtheid
  • Een van de ervaringen die ik meebreng als coach is mijn werk als 'mysterie shopper'. Ik word dan gevraagd om als een klant een organisatie te benaderen en deze te evalueren op klantgerichtheid. Dit heeft me doen inzien dat hiermee mensen zich gezien en gewaardeerd voelen; een eerste stap om te worden wie je bent.
  • Vasthoudendheid
  • Ik geef niet op en doe wat nodig is om te bereiken wat ik voor ogen heb. Ik heb de tijd, geduld en blijf zoeken naar manieren, samenwerkingen en oplossingen om de volgende stap te zetten. Voor mezelf en voor en met anderen.

Aangeboden diensten

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina