Tom Scholte

Over mij

Het coachen van directeuren en ondernemers die op zoek zijn naar meer betekenis en meer impact voor zichzelf en voor de organisatie waar zij leiding aangeven. Mensen waar ik voor van betekenis kan zijn: CEO's, directeuren, managers of ondernemers die de leiding hebben en eindverantwoordelijk zijn voor een organisatie. Mijn thema's: - Social Architecture; het ontwerpen en realiseren van organisaties die een maatschappelijke en marktvraag invullen en daarnaast ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling van de mensen die bij deze organisatie betrokken zijn. - Leiderschap; bepalen en afbakenen van specifieke doelen en de realisatie hiervan. - Personal branding; manier van werken die ervoor zorgt dat je meer impact hebt, hoger wordt gewaardeerd en weet wat te doen. - Ondernemerschap; het ontwerpen, realiseren en verkopen van ideeën, producten of diensten.

Motivatie

motivatie

Aanvullende competenties

  • Energie
  • Ik werk op energie niveau. Ik voel energie en ik stuur energie.
  • Ondernemerschap
  • Ondernemerschap betekent voor mij de combinatie tussen doen wat je leuk vindt, het creëren van toegevoegde waarde en daar dan een factuur voor sturen. Ondernemerschap maak ik graag onderdeel van mijn coachingssessies.
  • Netwerkvaardigheid
  • Netwerken en communities. Daar maken we onderdeel van uit, die brengen ons in beweging die laten ons excelleren en daar voelen we ons fijn.

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina