Marjolein Kral

Over mij

Ambitie: Van een wereld van vergelijken naar een wereld van onderscheiden Ik ben gespecialiseerd in verandermanagement. Ik sta voor het in verbinding maken tussen het denken en doen van de mensen en de processen en structuren van de organisatie. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als organisatieadviseur en coach binnen financiële en overheidsinstellingen. Een eigen visie op organisatieontwikkeling en de wil om deze verder te ontplooien.

Motivatie

Als je mensen en organisaties vanuit hun eigen kracht laat ontwikkelen, waarin ieder zijn uniciteit ontdekt en behoudt, dan is het niet nodig om verkrampt bezig te zijn met vergelijken, maar ontstaat ruimte voor het zich onderscheiden waarin iedereen waarde biedt.

Aanvullende competenties

  • Energie
  • Mensgericht leiderschap
  • Organisatiesensitiviteit

Verandermanagement vanuit eigen kracht

De resultaten

  • Bekijk de organisatie als geheel en maak verbinding tussen het denken en doen van de mensen en de processen en structuren van de organisatie. Op deze manier ontstaat er natuurlijke verandering.
  • Verandermanagement is als het op gang brengen van een bewegingsproces. Het is als het maken van een danschoreografie dat een wisselwerking is tussen conceptueel denken en doen. Het interessante aan dans als metafoor, is dat deze uitdrukkingsvorm heel dicht bij de mens ligt. Immers voor velen geeft een verandering dezelfde angst als de vraag “mag ik deze dans?”. En toch iedereen die beweegt, is aan het dansen.
  • Niets staat stil, alles is in beweging. Voor organisaties betekent dit veranderingen waarbij het doorbreken van vaste denkpatronen een steeds grotere rol speelt.

Mijn gewenste doelgroep

MKB, overheid, non-profit, onderwijs, zorg

Mijn gewenste cliënt

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina