verbouw regie

verbouwregisseur - Verbouw begeleiding Zuid-Holland
training picture
Omschrijving

De resultaten

  • Ideeën Heeft u verbouwplannen? Dan zijn er allerlei zaken waar u rekening mee dient te houden. Allereerst moeten uw plannen vorm krijgen. De Verbouwregisseur denkt graag mee om uw ideeën uit te werken en concreet te maken. Zo adviseren wij u over de materiaalkeuze, leggen de gewenste kwaliteit vast en kijken wij samen met u realistisch naar uw wensen en het beschikbare budget. Daarnaast ondersteunen wij u bij het vergunningstraject. Soms is een melding voldoende, maar als u een vergunning moet aanvragen zult u ook bouwtekeningen en constructieberekeningen moeten aanleveren. Ook hierbij kunt u rekenen op de gespecialiseerde hulp van De Verbouwregisseur.
  • Voorbereiding Een goede voorbereiding is een voorwaarde voor het succesvol uitvoeren van uw project. In deze fase is De Verbouwregisseur betrokken bij de selectie van uitvoerende partijen, de prijsonderhandelingen en opdrachtverstrekking. Het selecteren van een aannemer is echter geen gemakkelijke opgave. Om de beste prijs voor uw verbouwing te krijgen vragen wij meerdere offertes aan bij gerenommeerde aannemers. Bovendien moeten “appels met appels” worden vergeleken. De Verbouwregisseur vindt voor u de juiste uitvoerende partij voor uw project.
  • Uitvoering Nadat er afspraken zijn gemaakt met de aannemer is het zaak om te controleren of de afgesproken kwaliteit in de praktijk ook gerealiseerd wordt. Het is van groot belang tijdens de uitvoering een vinger aan de pols te houden en de uitputting van het budget en de voortgang met de aannemer te bespreken. De Verbouwregisseur behartigd uw belangen op de bouwlocatie.

Mijn gewenste doelgroep

MKB Zorg Onderwijs non-profit overheid woningbouwcorporaties

Mijn gewenste cliënt

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina