flyer folder magazine

grafisch ontwerper - Communicatie middelen Zuid-Holland
training picture
Omschrijving

De resultaten

  • Flyers kunnen een breed publiek bereiken door ze deur aan deur te verspreiden of juist gericht op potentiële klanten. Je kan ze ook uitdelen op straat, een beurs of tijdens een event. Je kan ze simpelweg overal uitdelen, waar je doelgroep zich ook maar bevindt. Wil je flyers laten drukken, denk dan goed na over de manier waarop je ze gaat verspreiden, of laat je adviseren door een expert.
  • Eén van de vele leuke dingen aan flyers is dat er geen one-size-fits-all ontwerp dat werkt is. Je kan een beetje stoeien met verschillende maten en materialen om te kijken wat het beste bij jouw bedrijf past of welke het beste werkt. Voor een administratiekantoor dat flyers wil laten drukken kies je iets anders dan voor de bakker op de hoek. Ook heeft het met je doelgroep te maken en waar ze zijn als ze de flyer onder ogen krijgen. Ga je strooien op straat, dan kies je voor een makkelijk te hanteren formaat zoals A5 flyers, zodat men het gemakkelijk mee kan nemen.
  • Je kan een flyer voorzien van een call to action. Dit kan zijn: om naar een event te komen, je product te kopen, of om simpelweg je facebook pagina te liken. Als je producten wilt gaan verkopen zorg dan dat je een kortingsbon op je flyer zet. Dat kan een code (coupon) zijn of bijvoorbeeld een spaarkaart voor kortingen in de toekomst. Een spaarkaart is een sterke marketing tool die buiten de supermarkten om, bijna niet meer wordt toegepast, ga je flyers laten drukken, denk hier dan eens aan!

Mijn gewenste doelgroep

MKB bedrijven

Mijn gewenste cliënt

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina