Communicatie coaching voor ondernemers

Performance coach - Individuele coaching Overijssel
training picture
Omschrijving

De resultaten

  • Je bent in staat om je verhaal te vertellen. Wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Dit doe je zelfverzekerd en overtuigend. Dit verhoogt je impact tijdens bijeenkomsten, netwerkgesprekken en andere ontmoetingen.
  • Je bent in staat om, onafhankelijk van wat anderen mogelijk van je vinden, vast te houden aan je eigen verhaal, ambities en gedrag. Je straalt (letterlijk) uit waar je voor staat en leeft dat na.
  • Je kunt ook online op LinkedIn en mogelijk op je eigen website en/of Facebook pagina vertellen en uitdragen wie je bent en waar je voor staat.

Mijn gewenste doelgroep

Een zelfstandig professional, freelancer of directeur van een MKB bedrijf. Mensen waarvoor het van belang is dat de mensen in hun omgeving weten wat ze doen, hoe ze dit doen en waarom ze dit doen. Mensen die graag zichzelf en wat ze doen beter voor het voetlicht willen brengen.

Mijn gewenste cli├źnt

De directeur van een trainingsbureau (10 mensen in dienst + 25 trainers in de flexibele schil) die met zijn persoonlijke communicatie aan de slag wil en daarnaast ook de algehele communicatie van het bureau wil versterken. Coaching op persoonlijk vlak en ondersteuning op het organisatie vlak. Zo vermenigvuldigd het resultaat van deze interventie.

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina