autonomie

Life coach - Individuele coaching Overijssel
training picture
Omschrijving

De resultaten

  • … heb je meer zelfinzicht; je komt uit een situatie waar je het gevoel hebt dat jij in je professionele situatie en context wringt. Mijn coaching geeft je inzicht in wie je bent en wat je wilt, je kijkt vanuit een ‘vogel’ perspectief naar jezelf, je verkrijgt inzicht in hoe je in deze situatie terecht bent gekomen en waarin het ongemak schuilt.
  • … sta je in je kracht; gegeven de omstandigheden en je eigen mogelijkheden zie je nu ook de mogelijkheden die je hebt, en daar committeer je je ook aan. Je gaat nu ‘iets’ doen.
  • … weet je wat je wilt en hoe je dit verwezenlijkt. Je kunt keuzes maken en hier voor gaan staan. Het lukt je ook om je gemaakte keuzes uit te voeren.

Mijn gewenste doelgroep

Teamleiders in het voortgezet onderwijs, HBO+ werk/denkniveau, gedreven-met kans voor de troepen uit te lopen/doeners-die-hun ‘voeldimensie’ willen ontdekken,voelers in de emotie.

Mijn gewenste cliënt

Teamleider op een VO school, man, 40 jaar. Hij loopt rond met de vraag: hoe creëer ik balans in mijn beleidsmatige taken en mijn mijn begeleidingstaken? Dit is het combineren van beleid en mensgerichtheid, en daar de ultieme balans en synergie in vinden. Het resultaat is dat directie en werknemers (teamleden) merken aan de teamleider dat hij beter in zijn rol zit, lekkerder in zijn vel zit. Hij weet beter zijn taken en verantwoordelijkheden te combineren en resultaten te bereiken.

Begin direct met jezelf online te presenteren!

Ga naar de inschrijvingspagina